Despre Noi

Shwartz-Cookware este o marca noua de vase pentru gatit.

Set vase de gatit

 A fost infiintata in septembrie 2007 in  inima Europei, desi compania si echipa de vanzari impreuna cu managementul profesional au o istorie de peste 15 ani în distribuirea articolelor de uz casnic și a produselor de bucătărie, care este profilul principal al companiei noastre.

Shwartz-Cookware produce produse specializate, realizate manual, unice și inovatoare, fabricate din materialele cele mai avansate și de cea mai înaltă calitate.

Scopul nostru principal al companiei este crearea de produse revoluționare în conformitate cu ultimele evoluții și tendințe în casaware.

Toate modelele și conceptele produselor Shwartz-Cookware sunt 100% dezvoltate de designerii Shwartz-Cookware în biroul nostru european.

În prezent lucrăm în colaborare cu alte întreprinderi din peste 40 de țări care acoperă cea mai mare parte a Europei și sunt deschise pentru noi parteneri strategici din întreaga lume.

Misiunea noastră este să oferim ocazia de a vă bucura de gătitul gustos, diversificat și sănătos prin produsele noastre.

Martin Shwartz
Director General